Vinterlikt igen

I natt kom det lite snö och frost, så nu är det inte längre blankis på småvägarna. Man kan nu gå på dem utan större halkrisk. Sedan är det ljusare ute igen med den vita snön och humöret stiger igen… 🙂

Det här inlägget postades i Väder. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vinterlikt igen

 1. avatar Anders skriver:

  Hur ser det ut där uppe, är det konstant 32cm eller skiljer det sig mycket. Är det mer eller mindre uppe mot fjällkanten?
  Kanonbra blogg förresten!

  • avatar pastis skriver:

   Det är ganska konstant. Det är bara i skogen där det är tätt mellan granar och tallar som det är sämre med snö. Vissa skidspår skulle behövas gallras ytterligare med några meter på vardera sidan så att snön hamnar där den ska.

 2. avatar Fredrik skriver:

  Hej! Tänkte åka upp till stugan i Björnliden på torsdagen, undrar om det finns några skidspår att nyttja någonstans. Förövrigt väldigt trevlig blogg ……

  • avatar pastis skriver:

   Har inte hunnit kolla spåren, men nu skapat ett forum på denna blogg där folk kan rapportera in bra slingor. Just under försäsongen kan det som bekant vara svårt att veta läget på spåren.

   Så nu kan ni själva hjälpa till och upplysa alla om bra slingor genom att skriva i forumet. Ni skapar er ett login och kan sedan skriva sedan ni blivit godkända. Se ”Spårpatrullen rapporterar” i högerspalten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *