Pastis bloggar

Årets första runda med racern

Då var man i sköna Skåne och möter våren. Det var fint väder på förmiddagen med sol, men en ganska kall vind som jag valde att ta först på rundan och köra mot Munka-Ljungby. Dels för att det är bäst för mig att ta motvinden först, dels för att vinden skulle öka och det gjorde den. Tog en lugn dryga 72 km lång runda i lätt terräng för att komma igång med cykelbenen som hittills i år är vana med kortare 1 eller 1 ½ timmes pass på trainern.

Såg några tranor, utslagna tussilago och vitsippor på några ställen längst vägen, men hann inte ta någon bild på dem. Här kommer några andra…

3 kommentarer

  1. Hej! Välkommen till oss i Skåne! Visst är här fint men det kan blåsa iskallt! Men uppe hos dig i Oliden, om det är isvind då är det oftast snö på marken. Ha det riktigt skönt nu här nere, för det har vi uppe hos dig.

    1. Hej! Aha ni är där uppe nu! Hur är det med skidföret?

      Som sagt så är det lite småkallt här nere i Skåne, men det går bra ändå då jag är inställd på att det brukar kunna vara så i början på april. Det är därför jag håller till i NV och NO Skåne där det är lite mera skog som skyddar lite för vinden. Snart blir det nog varmare…

  2. Hej! Nej vi är hemma i Skåne nu. Vi är tyvärr bara där uppe över jul o nyår. Men om några år (när vi är pensionärer) så hoppas vi att kunna vistas mer uppe på Grövelsjögården eller runt om där. Det är vårt paradis!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *