Pastis bloggar

5 kommentarer

 1. Verkar som du hittat alla ställen redan hemma hos mig, synd jag inte visste om det så kunde du fått kartor. Du kanske plockade ut Karlstad XC-banan från nätet, ligger väl drygt 70km spår på Sörmon som är del i den kartan.

  1. Hej Jonas! Tack för erbjudandet, blir fler gånger till Karlstad. Ja, laddade ner en gps-fil på Karlstad-XC. Har också fått gpx-filer på några bra rundor i I2-skogen. Men där var det nog för isigt och kletigt ännu. Även bra LVG-rundor är av intresse.

   1. Har hört av mina kollegor att det är lite kladdigt än, men torkar upp snabbt nu. Sörmon är ju nästan alltid fin även om XC-banan loop 3 har en del avsnitt som jag gissar är blöta nu. I2-skogen är för mycket hällar som håller vatten, ofta kladdigt på Solsta-banan. Har inte åkt där än. Var uppe hos dig och åkte skidor i stället 🙂 LV finns några rundor vi brukar köra med varierande kupering KSD-Skattkärr-Heden-Molkom-Mölnbacka-Deje och järnvägen hem. Bitvis en de backar och ytterst lite trafik, typ 10mil.

    1. Det låter som en bra runda! Kommer nog att vara någon vecka i Karlstad i både juni och juli. 🙂
     Fick du några bra skidturer här uppe?

     1. Mest jobb men blev några rundor. Åkte alla spåren en gång. Fint på östra sidan älven men för små frågor på västra och i Norge. Stakade och skate bara.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *