Kolbullar

Igår var det nästan perfekt väder för att elda upp grenar och granris efter vedarbete. Så det blev en rejäl brasa några timmar och sedan passade vi på och göra kolbullar på glöden! De var mycket goa även denna gång! Bara vatten, mjöl och rimmat fläsk samt lingonsylt.

4 svar

  1. Lennart Martinsson skriver:

    Ser fantastiskt gott ut men jag skulle nog bytt whiskyn mot en Skåneakvavit

  2. Birgit skriver:

    Hej!! Oj vad det ser gott ut???? Vi har sett att man har gjort reklam om kolbullar i något program. Det kanske blir populärt nu när man skall hemestra.

    • Pastis skriver:

      Bara ta en gammal stekpanna av gjutjärn och sätta på ett långt skaft och prova! Fantastiskt att så enkel mat kan smaka så bra!

Lämna ett svar till Pastis Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *