Temperaturen visas nu grafiskt på väderstationen

Nu kan den som är intresserad av temperaturen här i Grövelsjödalen se temperaturen från min väderstation på ett nytt sätt. Om ni klicka på själva utomhustemperaturen eller dess rubrik får ni upp ett fönster som visar temperaturen. Än så längre fungerar bara dags- och veckovisning, men planer finns även för månads- och årsvisning samt en liknande för barometern.

OBS! Det kan nog finnas buggar (fel) i de nya funktionerna, hittar ni något skumt får ni gärna höra av er så rättar jag till dem.

Dagsvisning: Blå färg visar minusgrader, grön plusgrader. Man navigerar till andra datum genom att skriva in ett själv i rutan i mitten, eller klickar på ”Föregående dag” respektive ”Nästa dag”. Byt till veckovisning genom att klicka på ”VECKA”.

Veckovisning: Man navigerar till andra veckor/datum genom att skriva in ett själv i rutan i mitten. Godkända format är: ”Vxx.ÅÅÅÅ” eller ”ÅÅÅÅ-MM-DD” . Man kan även byta vecka genom att klicka på ”Föregående vecka” respektive ”Nästa vecka”. Byt till dagsvisning genom att klicka på ”DAG”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *