Då var man anmäld och bekräftad till Cykelvasan

Kanske blir det en Grand Canyon AL 29?

Lördagen den 11 augusti 2012 går Cykelvasan och jag har anmält mig till 90 km loppet i motionsklassen. Min anmälan är bekräftad så nu finns det inga ursäkter… det är bara att fortsätta träna i vinter med skidåkning och med cykeln på trainern.

Onsdagen den 21 september släpptes anmälan på till Cykelvasan och redan på torsdagen var 8000 av 9000 anmälda till 90 km och då fick jag panik och anmälde mig på direkten utan att tänka. Kort därefter hade alla 9000 platser gått åt! Sedan var det några nervösa dagar då man väntade på en bekräftelse och den kom idag! Lär få ett högt startnummer och får väl starta i de sista leden eftersom man inte verkar kunna seeda sig i motionsklassen. Men målet är inte att vinna utan att ha kul och komma i mål…

Lite pinsamt var det dock för Vasaloppsorganisationen och IBM att deras servrar inte orkade med anstormningen och de tvingades stänga av webbregistreringen och istället ta emot anmälningar via e-post. Snacka om stort intresse och det är kul för cyklingen i Sverige!

4 svar

 1. avatar Agneta i 2:an skriver:

  Härligt att du fick en plats.
  Hälsningar Agneta

 2. avatar Per wall skriver:

  Hallå! Fin miljö att träna i. Det är du och haag & jönsson som tränar i den miljön. Man blir lite avis allt. Själv anmälde jag mig till vasan den 22/9 och inte hört något än! Hoppas jag kom med.!!
  Ha en god helg. Per

  • avatar Pastis skriver:

   Haha, håller inte riktigt till i samma klass… Efter att cyklat i Stockholms förorter så är det underbart att kunna motionera här uppe, knappt några bilar och vilken luft!

   Håller tummarna för att du får positiva besked från Cykelvasan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *