God jul och gott nytt år 2012

Från oss alla till er alla önskar vi en god jul och ett gott nytt år! Hoppas ni får lugna och sköna helger och att tomten kommer till er. Högst upp på min önskelista är mera snö. Och just nu faller det lite, lite snöflingor!

3 svar

 1. avatar Per Johansson skriver:

  Från mig alla till er alla …detsamma. Jag kan förstå att du önskar mer snö men när det lilla vi har nu smälter bort så kanske du får vara nöjd med 31 cm!?
  Det är kul att följa dokumentationen om fjällbondegården. Vi har ju bott ett antal gånger på Västerbäcken och då har vi fått ”senaste nytt”.
  Hoppas att du får en fin vinter med många skidmil!!

  God Jul! Per J.

 2. avatar Kusin Karin skriver:

  God Jul på er där uppe, här har vi helt plötsligt fått vårväder med ca 6 plusgrader så den lilla snö som fanns är nu borta till ungarnas stora förtret. Hoppas det blir bättre vinterväder snart men det ser inte så ljust ut då det skall bli ännu varmare i början på nästa vecka. Här är granen klädd och skinkan griljerad så nu är det bara vänta in gästerna imorgon. Hälsa alla från oss Kungsörare.

 3. avatar Pastis skriver:

  HO-HO på er! Synd om er som inte har en vit jul! Här o andra sidan är det väl kallt nu på morgonen och kylan kryper nedåt. Just nu 15 grader kallt, lite väl mycket för skidor, men jag hoppas det stiger till 8-9 grader mitt på dagen, för då blir det en tur. Man är ju lite bortskämd och åker helst i bra väder…

  Var precis ute och matade fåglarna som fick lite extra gott till jul. Småfåglarna har alltid hampfrö, solrosfrö, jordnötter och talgbollar. Men skator, nötskrikor, lavskrikor, gråspetten och de andra hackspettarna har dagen till ära fått extra späck och bröd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *