Murningsarbeten på Fjällbondegården

I veckan har jag hjälpt till med murningsarbeten på Fjällbondegården. Det är i boningshuset som en öppen spis nu i det närmaste är färdigmurad. I torsdags kom vi i alla fall kommit genom yttertaket och arbetet fortsätter nu på måndag. Den muras med natursten, men både tegel och lecablock används i det dolda.

Stödstocken är snart borta

Veckans arbetslag: Elvin, Henrik och Rolf. Fattas gör Sven-Olov och fotografen själv...

Som på den gamla tiden...

3 Responses

 1. avatar Per wall skriver:

  Hej! Kul att läsa din blogg. Var ligger fjällbondegården?
  Har varit uppe i Grövelsjön v. 28 med fru och 2 barn och vandrat och fiskat. Åkte förbi ditt hus. Har en v 70 grå med gul takbox så du kanske såg mig. Längtar redan tillbaka. Brukar du cykla xc och var. Leden till Sylen verkade ok. Men jag fick inte plats med cykeln denna sväng. Ha det
  Per

  • avatar Pastis skriver:

   Hej! Avfarten till Fjällbondegården är ungefär 200 meter före Storsätra om du åker norrut genom Storsätern. Det är en stor grusparkering på högra sidan av vägen.

   Angående XC/MTB så har jag för tillfället ingen cykel som passar, men ska förhoppningsvis investera i en till nästa år och kommer då att reka leder som passar.

   • avatar Per wall skriver:

    Låter kul! Följer din blogg med stort intresse. Har varit uppe i GS i 33 år nu och det är kul att följa livet där uppe. I dag äskar det i Borås!
    Per

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.