Solen och värmen tillbaka

Rucolan växer så det knakar!

Solen och värmen kom tillbaks idag och jag tog en kort cykeltur upp mot ”kåtorna” men fortsatte ner till Elgådalen / Röstvollen och vände, för att få en bra uppförsbacke på hemvägen. Med en liten avstickare blev det 27.94 km med en höjdstigning på 307 meter.

Här hemma växer rucolan så det knakar i drivbänken och jag är glatt överraskad att det går så bra för den här uppe. Nästa år ska vi så ännu mera, men under en länge tidsperiod. Nu sådde vi allt på en gång och käkar sallad som gnagare för att hinna med…

2 Responses

 1. avatar Uffe A skriver:

  Härligt att semesterresan på Eurosport håller igång en nu!
  Kul att Fjällbua lever vidare. Är Systembolagets leveransregler fortfarande lika usla eller har man tagit åt sig av kritiken? Fast å andra sidan, i brist på ädlare drycker får man får väl ta lite extra ruccola istället..
  Uffe A

  • avatar Pastis skriver:

   Tour de France på Eurosport är som sagt en av dagens höjdpunkter under juli. Extra skönt om man först fått cykla på förmiddagen och sedan snegla på Touren på eftermiddagen. Tyvärr måste man arbeta ibland, men med flexibla arbetstider löser man det mesta. I morgon blir det nog en 10-mila tur om väderprognosen håller, från asfaltstarten på vägen mot Femundsenden och sedan ner till Drevsjö och Idre. Därefter vägen hit igen via Höstsätern, Floåsen och Sågliden.

   Angående Systemets leveranstider, så är de långa, men man får anpassa sig och bunkra upp sin ”vinkällare” istället 🙂 ”Nya” Fjällbua har ännu inte fått klartecken som systemombud, men det är nog klart snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.