Anmäld till ytterligare två cykellopp

Tidigare i höstas anmälde jag mig till Cykelvasan. Nu har jag anmält mig till ytterligare två cykellopp. Femundrittet körs i Drevsjö lördagen den 28 juli och är ett MTB-lopp (mountain bike) på 82 km. Har också anmält mig till Vasatrampet med start och mål i Mora som körs lördagen den 25 augusti och det är ett LVG-lopp (landsväg) på 140 km.

5 Responses

 1. avatar Per wall skriver:

  Låter kul! Hur långt är det till drevdagen från ? Man blir sugen på att cykla femundritten och har börjat fundera på om man skulle planera in dettill sommarens semestertrip. Nu får jag gå tillbaka till att titta på marcelongia på tv. Må väl
  Per

  • avatar Pastis skriver:

   Menar du avståndet från Drevsjö till Drevdagen? Cirka 32 km, varför undrar du det? Klart du ska ställa upp i Femundrittet!

   • avatar Per wall skriver:

    Jag skrev från mobilen därav felet! Jag tänkte på avståndet från Grövelsjön till Drevsjö. Har för mig att det inte är så långt? Vet du om man kan anmäla sig på startdagen?

    • avatar Pastis skriver:

     Det tar inte lång tid att åka till Drevsjö från Grövelsjön, 40 minuter med bil eller så. Ja man verkar kunna anmäla sig vid starten, kom bara ihåg att ha norska kontanter, 550 NOK!

     Jag citerar deras hemsida: ”PÅMELDINGSAVGIFT:Påmeldingsavgiften er kr. 350,- NOK. for elite og turklassen. Trim/mosjon kr.200,- NOK. Fra 23.juli og fram til start kr.550/300,- NOK.”

     • avatar Per wall skriver:

      Tack för det. Det blir till att planera sommarens aktiviteter.
      Från -6,5 gradigt borås

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.