Äntligen en varmare eftermiddag

Blå himmel vid Kåtorna!

Idag på eftermiddagen blev vädret bättre och bättre och väderstationen kom upp i hela 17.3 grader! Vinden var också snällare än under de tidigare dagarna så jag tog min Canyonracer och tog en tur till Elgå och tillbaka, det blev dryga 51 km. Testade för första gången mina nya träningshjul som är handbyggda av rosebikes.se och de kändes bra och blir bra att ha som standardhjul, då mina originalhjul Mavic Ksyrium SL är lite känsligare för en tungviktare som mig och ska användas under motionslopp/tävlingar. Mer information om de nya träningshjulen finns på under ”Mina cyklar”.

I Elgå var det fint och där tog jag en cykelfika med 1 flaska vatten, 1 flaska sportdryck och 1 Runes energikaka. Smakade mums i solen nere vid rastborden intill hamnen och Femunden, och jag sparade halva kakan till Kåtorna. På hemvägen i backarna upp mot just Kåtorna gassade solen i ryggen och jag blev varm och svettig och fick knäppa upp framtill och kavla upp ärmarna på min långärmade cykeltröja som egentligen är till för vår/höst. Man är inte bortskämd med värme denna sommar, så det kändes bara skönt!

Väl hemma så plockade jag rucolasallad från drivbänken och solade lite på trädäcket. Ett rådjur kom på besök och slickade på viltstenen och brydde sig inte alls om mig när jag gick fram och tillbaka på tomten. Bara de ger tusan i våra penséer som nu faktiskt har hämtat sig riktigt bra efter senaste rådjursattacken och blommar igen.

I morgon ska det bli regn men på lördag ska det bli utomhusväder igen…

Cykelfika i Elgås hamn

På väg hemåt…

Rucolan växer bra!

Till dagens sallad…

Ett rådjur slickar på viltstenen

Penséerna ger de tusan i

Elin spanar på rådjuret…

Det gör även Moa…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *