Sol, meka cykel, semlor och gratis ved, en underbar dag

Det känns som april här uppe och var tvungen att slita mig från datorer och vara ute då och då för att njuta av det vackra vädret. Har bland annat stått på altandäcket i solen och skruvat och monterat på min nya cykel. Bland annat har jag monterat dit hastighets- och kadenssensorn GSC 10 till min Garmin Edge 800, för jag vill gärna veta min kadens när jag cyklar på grusvägar och snabbare stigar. I skogen har man dock mindre nytta av det. Att man sedan fick avsluta ”altanpasset” med fika och hemgjorda semlor gjorde inte dagen sämre…

Göran från 24:an kom hit i två omgångar med spillvirke som han undrade ifall jag ville ha som ved. Det tackar man ju inte nej till så nu har jag massor med material att göra stickor av för att snabbt kunna tända i kaminen till nästa vinter. Det fanns även tjockare grejor som blir ved. Tack för det Göran!

Nu är det snart dags att ta fredagskväll, det blir hemmagjord klyftpotatis och lövbiff som är fyllt med paprika, purjolök och vitlöksost, samt ett gott rött vin till det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.