Tillbaka till en vinteridyll igen

Har varit på arbetsresa i mellersta Sverige och kom tillbaka sent igår kväll. Under min frånvaro har det snöat en hel del här uppe, men det har också varit blåsigt och snön har drivit igen på många ställen. Men när jag tittade på min ”snöpinne” så var det bara 54 cm snö, trodde det skulle vara över 60, men blåsten verkar ha gjort sitt…

2 svar

 1. avatar Annica skriver:

  Hej! Kul att hitta en bloggare uppe i norra kommundelen! Själv bor jag i Älvdalen och vi har stuga i G-sjön. Saknade så att inte spåren mot Norge var uppdragna på hela jullovet. Vet du något när de har tänkt dra upp? Eller är det någon som har trillat av pinnen så att det är slutdraget?

  Trevlig fortsättning på veckan önskar jag dig!

  • avatar Pastis skriver:

   Hej! Vad jag vet så är det norska Valdal som ska spåra där. Snötillgången är väl inte den bästa för de spåren men nog tror jag man kunde göra spår bara man ville. Om inte förr så till sport- och påsklov borde de vara igång!

   Saknar också de spåren för jag anser de vara några av de trevligaste i området. Mycket synd att de inte är igång! Var ute idag och åkte skidor och det var skönt, trots lite dimma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *