En landsvägsrunda i Sälen

Fint efter Västerdalälven!

Fint efter Västerdalälven!

Är i Sälen för att få lite omväxling och tränar under en vecka. Idag körde jag en landsvägsrunda på dryga 85 km med 830 höjdmeter enligt min Garmin Edge 800. Från Gusjösätern som ligger mellan Högfjällshotellet och Tandådalen åkte jag västerut mot Norge, men tog vägen ned till Rörbäcksnäs. Vidare ned mot Lima men åkte aldrig över Västerdalälven utan åkte norrut på den västra sidan om älven. Väldigt fin asfaltsväg med lite trafik! Väl uppe i Sälen tog jag gamla backen uppför mot fjällen som kommer ut på nya stora fjällvägen strax innan andra avfarten mot Lindvallen. Sedan var det bara att gneta på tills man var tillbaka i Gusjösätern igen. Den sista biten från Sälen och upp mot fjällen var tuffare än jag trodde och det sved i benen. Nu är det vila, mat och film som gäller i kväll.

I morgon eller på onsdag ska jag ta mountainbiken till Rörbäcksnäs och testa deras berömda slingor. På lördag är det tävling i Trysil och då är man förhoppningsvis med i startfältet men tar det mera som ett träningspass inför min huvudtävling som är årets Cykelvasa i augusti.

2 svar

  1. Maria L skriver:

    Lycka till på lördag i Trysil! Hur långt är detta lopp och hur många höjdmeter? Bär det upp mot Fageråsen? I så fall fina uppförslut men kanske ingen match för dig som är vältränad. Hälsa Ollarsliden, hörde att det var mer sommar där än här nere. Hälsningar Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *