Siljan Runt 2014

Igår var jag med på Siljan Runt och körde den 160 km långa sträckan, det vill säga runt både Orsasjön och Siljan. Vi hade tur med vädret! Under natten och tidiga morgonen regnade det rejält, men någon timme innan start upphörde regnet och det blev sedan finare och finare under dagen med sol.

Första hästen, det blir nog fler!

Första hästen, det blir nog fler!

Jag startade ganska tidigt, något efter klockan 07:00 och var i mål redan före klockan 12:00 och då var det strålande sol resten av dagen. Min tid blev 4:46:59 vilket blir en snitthastighet på nästan 34 km/h. Åkte med lite olika klungor och i början hängde jag bara med, men en bit efter Nusnäs var jag med och hjälpte till med farthållningen i de klungor som bildades. Efter Leksand blev det lite mera dragjobb då vi bara var 3-5 personer som orkade ligga i spets. Efter målgången var jag mycket fräsch och kände inte av någon trötthet eller krämpor.

Så här efteråt så är jag mycket nöjd med loppet och jag tyckte bansträckningen var lätt och en kul erfarenhet. Nästa gång ska jag nog försöka hänga på några snabbare grupper, då jag kände mig nästan för fräsch efter loppet! Som ”vanligt” får jag tacka Ulf och Ingrid för bra boende i Mora!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *