Utepremiär för min ombyggda racer

Canyon Ultimate CF med Power2max Type S Rotor 3D

Canyon Ultimate CF med Power2max Type S Rotor 3D

Idag blev det cykel igen efter lite skidåkningen de föregående dagarna. Eftersom vägen i princip är helt bar och torr var jag mycket sugen på att testa min ombyggda Canyon Ultimate CF. Så det fick bli utepremiär för racern.

På grund av snö och is fick jag först gå ned till Ollarslidens utfart. Sedan cyklade jag ned mot Idre, men vände i höjd med avfartsvägen till Skäråsen. Bara mellan Sågliden och Floåsen fanns det partier med snö och is, och där fick man ta det lite lugnt, annars var det bara att cykla på. Cykeln fungerade nästan perfekt och jag fick bara justera spänningen på justerskriven till framväxeln så den inte kedjan skrapade emot i ena ändläget. Enligt min GPS och nya effektmätare var turen 52,41 km lång, uppför 393 höjdmeter, maxeffekten var 644 watt och medeleffekten 204 watt.

Norrut strax efter Gröveldalsvallen

Norrut strax efter Gröveldalsvallen

Hemma i Storsätern strax före Storsätra

Hemma i Storsätern strax före Storsätra

2 svar

 1. avatar johan l skriver:

  Roligt att komma ut på finhojjen och kul att den funkar bra :). Var själv ute på en 44km tur idag, första racerturen för i år, tungt var det och kändes som jag höll på att få kramp några vändor när jag ställde mig upp och försökte trycka på. Men det kan ju bara bli bättre.

  mvh Johan

  • avatar Pastis skriver:

   Visst är det härligt att komma ut med racern! 🙂

   Själv kände jag mig bra pigg i benen och jag tror det beror på att jag envist hållit igång cykelbenen hela vintern med några pass på trainern per vecka. Det är första vintern jag gjort det fullt ut och det hoppas jag ska märkas i sommar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *