Ännu en webbkamera

Nu finns det en till webbkamera att titta på. Har den mest för övervakning på mitt garage, men den visar i alla fall hur vädret är för tillfället. Uppdateras var femte minut. På dagarna färgbilder och när mörkret lägger sig blir det svartvita bilder. Länk finns både här på bloggen i högerspalten och på väderstationens sajt.

7 svar

 1. avatar Niklas skriver:

  Va trevligt att du är tillbaka med nya händelser igen

  • avatar Pastis skriver:

   Tackar! Nu väntar man bara på plogen, så man får ut och skotta med snöslungan och ta plogvallen på samma gång. Rejält med snö och i morgon ska det bli skönt att åka skidor i den nya fina snön…

 2. avatar Maria L skriver:

  Hej Per! Trevligt att du ånyo glädjer oss med din blogg! Välkommen åter! Skulle kolla vädret i Grövelsjön och blev då glad att se att du är åter och att vi kan följa livet på Ollarsliden. Hälsa Svea och Jörgen från oss alla och ha en fortsatt fin första advent!

  • avatar Pastis skriver:

   Hej Maria! Hoppas du har haft en fin första advent! Nu får du lära Karin att surfa med nya läsplattan! 🙂

 3. avatar Marianne skriver:

  Roligt att du är tillbaka med dina rapporter från härliga Grövelsjöfjällen. Jag har verkligen saknat dina uppdateringar. ??

 4. avatar Mats Nises skriver:

  Hej Per!
  Glädjer mig att Du har tagit upp bloggandet igen. Det tycks mig att något har saknats när jag inte kunnat följa Dig där uppe i Grövelsjön. Nu känns det bra igen!
  Hälsa Svea och Jörgen så gott. Vi syns väl senare, vi räknar med att komma upp till dagarna efter nyår och stanna till efter trettonhelgen.
  Ha det bra
  Mats Nises

 5. avatar Pastis skriver:

  Hej Marianne och Mats! Roligt att ni tycker så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *