Frivillig och ofrivillig vila

En blå världsdel...

En blå världsdel…

Har varit tyst en dryg vecka, men det har hänt saker ändå! I helgen var jag i Stockholm och träffade gamla vänner och gick på julshow på Golden Hits på Kungsgatan. Det var både kul och gott, det serverades ett alternativt julbord med bland annat hjort.

Dagen före Stockholmsresan ramlade jag på vägen när jag gick med skidor och stavar i händerna. Var på väg till skidspåren och det var glashalt ute. Allt min tyngd togs emot av höften och skinkan, samt ena armbågen. Ont gjorde det, men jag åkte i alla fall 15 km skidor utan besvär. Under vistelsen i Stockholm kändes höften lite stel och värkte lite, men god mat, dryck och sällskap så glömdes det mesta av värken bort. Nu hemma så känns det stelt och lite svårt att sträcka ut benet, och oj vilket stort blåmärke man har…

Tyvärr så är det lite milt igen och skidspåren är glatta och hala. Vågar inte mig ut på skidor än, då jag inte vill ramla på höften. Däremot så cyklande jag idag till Kåtorna och det kändes både stabilt och smärtfritt. Med tanke på att det blir ”skitväder” några dagar till, så blir det nog mera promenader och cykling, innan jag ställer mig på skidorna igen.

Riksgränsen mot Norge

Riksgränsen mot Norge

Sista backen mot Kåtorna

Sista backen mot Kåtorna

Vid Kåtorna

Vid Kåtorna

Vid Kåtorna

Vid Kåtorna

3 Responses

  1. avatar Johan skriver:

    surt 🙁

  2. avatar Pastis skriver:

    Var precis ute med soporna och det är snorhalt ute! Rena skridskobanan på vägar och gårdar! Se upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.