Nästan till Svukuriset

Idag tog jag mig en MTB-tur till Elgå och fortsatte i det vackra vädret nästan till Svukurisets fjällstation. Vände strax efter bron över Revlinga då vinden började öka inför regnovädret som ska komma sent ikväll/natt. Nästan exakt 65 km blev cykelturen.

Träffade på en cyklist idag och vi pratade lite vid Kåtorna.

Båthusberget

Båthusberget

Båthusberget

Båthusberget

Bron över Revlinge

Bron över Revlinga

Revlinge

Revlinga

Revlinge

Revlinga

Vändpunkt denna gång

Vändpunkt denna gång

5 Responses

  1. Jonas skriver:

    Fina bilder och minnen. Din gamla cykel går förresten bra efter lagningen även om det blivit mest mtb.

  2. Jonas skriver:

    Det blev att jag sålde 11-reglagen och köpte demo-kit av 10-delat då bakväxeln var helt skrot, även trissorna. Passade bättre med mina hjul, växlar och övriga cyklar så fick bli budgetvarianten. Känns otroligt responsiv i ramen och första racer jag suttit bekvämt på. möjligen lite lång, men ska byta styrstam till sommarn till en kortare. Får se om jag lackar lagningen också, men just nu är en bara blankpolerad svart kolfiber.

  3. Birgit Turding skriver:

    Vi är från Skåne, vi följer din blogg. Varje jul bor vi på Grövelsjöns stuguthyrning. Vi har flera gånger kört de vägarna till Elgå och runt om där, där du cyklar. Om 4 år hoppas vi att vi får uppleva den trakten på andra tider än vintern. Då vi går i pension. Vi såg i Sommar du var ute och cykla i närheten där vi bor. Hörby. Tack för att du har fina bilder som du delar med dig!!/ Birgit o Lars-Göran Turding.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *