Punka och lite åskregn, men skönt ändå

Tillbaka mot Kåtorna

Tillbaka mot Kåtorna

Igår fick jag pyspunka på min MTB när jag var på väg upp mot Kåtorna och hade tänkt åka till Fjällgutusjön. Vände strax innan Kåtorna men när jag skulle pumpa i lite mera luft så hade munstycket till mina CO²-patroner ärgat fast och gick inte att rubba! Det var 4 år sedan förra punkteringen på cykeln, så nu har jag lärt mig läxan att då och då kontrollera funktionen på munstycket och smörja det lite… Mellan Valdalen och Kjerran tog luften slut i bakdäcket och så var det bara att promenera hem via gamla Norgevägen och till Ulf där jag lånade en polygrip och fick igång munstycket.

Eftersom både däck och slang suttit på i 4 år så bytte jag rubbet och har nu nya Continental Race King Protection däck och Schwalbe SV19A slangar både fram och bak. Det blir bra att ha på Cykelvasan den 13 augusti.

Idag tog jag mig en tur med de nya däcken till Röstvollen där jag vände tillbaka mot Kåtorna och hemåt Ollarsliden. Hade tänkt åka till Elgå, men det började regna redan i Valdalen när jag var på väg mot Kåtorna, så jag gav upp de planerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.