Siljan Runt 2016

20160604b-001Tredje Siljans Runt-hästen i samlingen, denna gång en gul. Har sedan tidigare en blå från 2014 och en svart från 2015. Vädret var jättebra med växlade och sedan full sol. Bara 9 grader i starten och 15 i mål, men inget att klaga på. Speciellt om man jämför med misären från 2015… Siljan kylde dock en del i den friska nordliga vinden den sista biten från efter Leksand till Sollerön. Åkte i kortbyxor och kortärmat med armvärmare på hela tiden och det räckte bra.

Cyklade med ett gäng från Assa Abloy nästan hela rundan och det gick lite sakta, men tyckte det var skönt att få åka och njuta och ibland snacka lite skit efter vägen. Så tiden blev 5:06,28 på den 160 km långa rundan och bara 31,5 km/h i snitt. Som vanligt ett fint arrangemang och jag är nog tillbaka 2017!

Sedan får jag som vanligt tacka Ingrid, Ulf och Britta för fin logi i Mora. 🙂

2 svar

  1. avatar Maria skriver:

    Hej Per! Grattis till väl genomfört lopp! Jag tycker du skall vara nöjd med tiden! Viktigt att också ha lite kul ? under loppet! Fin Dalahäst! Den lockar för egen del- kanske satsa nästa år !? När stänger de målsnöret? Fina bilder från din Elgåtur och Skåneresa! Hälsa Svea o Jörgen! Hälsningar fr Maria

    • avatar Pastis skriver:

      Hej och tack! Aha, en häst lockar? Det finns vissa som håller på i nästan 10 timmar på den långa sträckan. Det finns ju också 120 (Siljan) och 70 km (Orsasjön) varianter om man tycker både Orsasjön och Siljan är för långt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *