Tar det lugnt ett par dagar

Igår eftermiddag tog jag bort en visdomstand och natten var så där. Ingen större smärta men saliven rann och jag hade svårt att somna när man fick svälja lite för ofta… Hade egentligen inga problem med tanden, men den har under flera år varit på tal när jag varit hos tandläkaren. Den har under många år varit i höjd med tandköttet och aldrig riktigt kommit upp.

Nu var den angripen av karies och jag tyckte det var bättre att ta bort den än att laga den. Skulle dock hålla mig lugn några dagar enligt tandläkaren, så det blir ingen skidåkning eller cykling idag och i morgon. Det känns skönt att vara av med den!

2 svar

 1. avatar Marcus Nordstrand skriver:

  Hej Pastis,

  Tack för en suverän sida med väderdata! Följer den då och då, speciellt inför kommande besök i Grövelsjön. Några frågor som jag hoppas du kan svara på som bor vid Grövelsjön. När brukar de första längdspåren att spåras upp? Dvs när börjar säsongen? Hur länge kan man normalt åka längd mot slutet av säsongen? Angående MTB undrar jag om det finns några restriktioner på den svenska sidan av gränsen? Får man tex cykla från Lövåsgården till Oskarsstugan?

  Hälsningar
  Marcus

  • avatar Pastis skriver:

   Hej! Väldigt olika när skidsäsongen börjar, ibland redan i november, men i början på december finns det spår på vissa ställen som t.ex. elsljussträckan. Till jul är alla spår uppkörda utom de norska in mot Valdalen. Denna säsong var de flesta av spåren uppkörda i slutet på november. Man brukar kunna åka skidor hela april ut.

   Det är tillåtet att cykla på svenska sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *