Årets första runda med racern

Då var man i sköna Skåne och möter våren. Det var fint väder på förmiddagen med sol, men en ganska kall vind som jag valde att ta först på rundan och köra mot Munka-Ljungby. Dels för att det är bäst för mig att ta motvinden först, dels för att vinden skulle öka och det gjorde den. Tog en lugn dryga 72 km lång runda i lätt terräng för att komma igång med cykelbenen som hittills i år är vana med kortare 1 eller 1 ½ timmes pass på trainern.

Såg några tranor, utslagna tussilago och vitsippor på några ställen längst vägen, men hann inte ta någon bild på dem. Här kommer några andra…

3 svar

 1. avatar Birgit Turding skriver:

  Hej! Välkommen till oss i Skåne! Visst är här fint men det kan blåsa iskallt! Men uppe hos dig i Oliden, om det är isvind då är det oftast snö på marken. Ha det riktigt skönt nu här nere, för det har vi uppe hos dig.

  • avatar Pastis skriver:

   Hej! Aha ni är där uppe nu! Hur är det med skidföret?

   Som sagt så är det lite småkallt här nere i Skåne, men det går bra ändå då jag är inställd på att det brukar kunna vara så i början på april. Det är därför jag håller till i NV och NO Skåne där det är lite mera skog som skyddar lite för vinden. Snart blir det nog varmare…

 2. avatar Birgit Turding skriver:

  Hej! Nej vi är hemma i Skåne nu. Vi är tyvärr bara där uppe över jul o nyår. Men om några år (när vi är pensionärer) så hoppas vi att kunna vistas mer uppe på Grövelsjögården eller runt om där. Det är vårt paradis!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *