Vedarbete

Äntligen verkar sviterna efter influensan borta och bröstet känns fritt från hosta och slem. Vädret dock inget vidare så jag avvaktar någon dag till innan jag hoppar på cyklarna igen.

Dock finns det mycket annat som måste göras ute. När vädret blir bättre om någon dag ska huset och garaget målas om, fast bara på södersidorna där solen tagit hårt på den gamla färgen. Innan dess så är det arbetet med veden som tar all ledig tid. Ligger mycket efter, men har i alla fall fått in all torr ved som ska användas i vinter i vedboden. Nu ska dock alla vedbås ute fyllas med ny ved som ska torkas till vintern 2018/2019.

Klyva ny ved

Vinterns ved under tak

Plats för ny ved

Vacker grönska just nu

4 svar

 1. Maria skriver:

  Hej!
  Bra höra att du börjar bli återställd och tillbaka i aktivitet! Synd att det ej blev Siljan runt och ny Dalahäst på hyllan! Kul att följa fin blog även over there??!’
  Hälsningar till Dig, Svea och Jörgen från oss nu anlänt till San Fransisco efter 10 dagar hos dottern i Minneapolis!

 2. Anders Ejdervik skriver:

  Hej!
  Så roligt att läsa att du är bättre. Vi ser på bilden på garaget i dag att du är i full gång!
  Hälsningar till dig och Svea och Jörgen från Storsäternborna som är i Göteborg.
  Anders o Christina

  • Pastis skriver:

   Hej och tack! I stället för träning och vedarbete har det idag målats för fullt, vilket även synts på webkameran som ni nämnde. Började på morgonen med att olja in trädäcket och sedan ett lager färg på garaget. Medan det torkade målades utemöbler och så var det dags för andra strykningen på garaget.

   Nu ska jag laga middag innan jag får vila. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *