Nya cykelskor, fel årstid

Äntligen har mina nya cykelskor kommit efter varit restnoterade nästan hela sommaren! Eftersom jag har lite bredare fötter så är det alltid ett elände att hitta bra och sköna cykelskor som passar och som gör att fötterna mår bra även efter 5-6 timmars cykling. De flesta tillverkare av cykelskor verkar tro att alla har extra smala fötter, för cykelskor är allmänt både smala och korta!

Till salu: Northwave Revolution

Mina gamla Shimano SH-R240 skor till racern och SH-M240 till MTB har varit bra under många år, men blivit slitna och börjar ta slut. Köpte nya Northwave Revolution skor till racern för något år sedan och tyckte först de var bra, men efter några runder insåg jag att de var något för små. 🙁 Så är det någon som är sugen på dem så finns de här i storlek 46. Jag har normalt 45 men de är ändå för små, skulle passa till någon som normalt har storlek 43-44. I perfekt skick, som nya! Se annons på happyride.se

Mina nya racerskor Shimano SH-RC7 och MTB-skor Shimano SH-XC7 är äntligen här och de passar mycket bättre på mina fötter då de är av den extra breda versionen (wide). Supersköna och jag helt säker på att de kommer att fungera även på mycket långa cykelturer. Tyvärr så är ju årstiden helt fel för nya cykelskor, så jag kommer att få vänta till våren innan de används. Till höstens cykelrundor får de gamla skorna duga!

Shimano SH-RC7

Shimano SH-RC7

Shimano SH-XC7

Shimano SH-XC7

 

2 svar

  1. avatar Jonas skriver:

    Snygga, jäklar va snabb du blir 2021:-)

  2. avatar Pastis skriver:

    Visst är de! Jag blir livsfarlig nästa år, ingen kommer förbi mig! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *