Solen och blå himmel

Det här har man saknat! Solen och blå himmel har varit sällsynta även här upp i fjällen denna höst/vinter. Idag var jag ute och skottade och passa på att ta lite bilder när jag körde snöslungan. Man känner sig lite gladare att bara vara ute i detta väder!

6 Responses

 1. avatar Sigrid Sjögren skriver:

  Tack för de underbara fotona!
  Här GBG är det bara grått och mörkt. Julveckan ser regnig ut. Du är det skönt med dina snöbilder!

 2. avatar Gösta Blomqvist skriver:

  På väg upp från gbg den 20de. Underbart.

 3. avatar Lars skriver:

  Härliga bilder. Vet du hur det fungerar med spårinformation. Livetracks verkar vara stängd. Du länkade väl till dit tidigare. Går man till livetracks så hänvisar de till längdspår.se men där verkar inte Grövelsjön vara uppdaterad.

  • avatar Pastis skriver:

   Hej, längdspår.se ersätter livetracks och fungerar på samma sätt, har länk under väderinformationen här på bloggen. Det enda problemet är att man inte spårat här uppe vad jag vet. Tyvärr är de lite för ofta sega och dåliga på det under försäsongen, i alla fall enligt mig. Nu har det kommit lite mer snö så det bör gå att göra några spår åkbara. Vi stugägare får ibland vänta på att hotellanläggningarna öppnar, trots det är vi och åkarna som till stora delar betalar för spåren… 😉

 4. avatar Pastis skriver:

  I natt har vi fått 11 cm till och idag ska skidspåren spåras med skoter vad jag förstått. Både på västra och östra sidan av Grövlan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *