Tillbaka till snön!!!

Då var man hemma igen och oj vad mycket snö det är på fjällen! Ovanligt mycket efter att maj varit en kall månad i hela Sverige. Tog mig en cykelrunda med MTB’n och kollade upp ifall grusvägarna mellan Lövåsvägen och Floåsen var cykelbara, för det brukar de ofta vara denna tid. Men det var som jag misstänkte, alldeles för mycket snö!

Så det blev att fortsätta upp till Lövåsen och sedan cykla vägarna på Sågbäcken och Björnliden innan jag vände hemåt mot Ollarsliden. Får hoppas på att det förväntande regnet i morgon lördag tar hårt på snön…

6 Responses

 1. avatar Mats Olof Nises skriver:

  Välkommen hem till Grövelsjön. Har saknat rapporter och bilder från Din vistelse i södra sverige, samtidigt vill vi be Dig utbringa ett fyrfaldigt HURRA för Din pappa Jörgen som fyller 93 år idag. Still going strong!
  Varma hälsningar tili Er alla i Ollarsliden.
  Eva o Mats

  • avatar Pastis skriver:

   Hej Eva o Mats! Tack för ni vill läsa mina rapporter och se mina bilder. Det har varit en speciell vår för oss alla. Hoppas ni har det bra!

   Pappa tackar och bugar, vi firar i stillhet idag. Första födelsedagen på 72 år som inte mamma är med pappa, då hon är i karantän på Solängsgården.

 2. avatar Maria skriver:

  Tack för att vi får följa naturens växlingar både söderut och i Grövelsjön m omnejd! Särskilt viktigt i dessa tider då vi får hålla ” distans ” till det mesta.
  Går det att åka skidor på fjället?
  Hälsa nu så innerligt till Jörgen och Gratta i efterskott! Även hälsningar till Svea så klart!
  Hälsningar från Karin o Maria

  • avatar Pastis skriver:

   Hej på er och tack! Det har gått utmärkt att åka skidor ända tills nu. Nu börjar dock vädret ta hårt på snön då vi inte haft nattfrost några nätter och så har det regnat.
   Hälsa ni också till alla vi känner och en extra kram till Karin!

 3. avatar Birgit skriver:

  Hej! Jag tror vi är många som kan skriva under på att vi har saknat din biografi o bilder. Jag vill för min del vill inte jäkta dig, men du skall tro vi njuter. När man ”bara” är där på vintern så vill man gärna se färgskiftningarna. Det blir kanske annorlunda till nästa år, då vi blir statsanställda. Ha det så gott!!

 4. avatar Pastis skriver:

  Tack, idag blev det en ”vedrapport”… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.