En sista Ölandsrunda för denna gång

Öland onsdag 6 september. Idag är sista dagen här på Öland och det blev en sista cykelrunda på både asfalt- och grusvägar. Solen och värmen håller i sig och ska man tro väderprognoserna så ska det fortsätta minst en vecka till här. Nu blir det Karlstad några dagar och sedan tillbaka till fjällen och Ollarsliden.

 

4 svar

 1. Per Johansson skriver:

  Hej! Trevligt med läsning och bilder igen! Många härliga foton! Jag skriver sällan någon kommentar men jag kollar allt du lägger ut. Tror att det är lika för många följare. Tråkigt kanske att du inte alltid får respons men jag uppskattar verkligen bloggen. Ser fram emot fjällbilder senare. Vänligen Per

  • Pastis skriver:

   Hej och tack! Vet att det är många som uppskattar bloggen, fast de inte kommenterar något. Det gör ingenting, hade jag velat ha massor med kommentarer hade jag valt andra sociala medier, men det vill jag inte själv använda. Vi kom upp till Ollarsliden igår och höstfärgerna är lite på gång, fast väldigt lite än.

 2. Birgit skriver:

  Hej från Skåne!! Här är det sommarvärme eller Brittsommar, vilket det är står i stjärnorna. Men våra björkar håller också bli gulbruna. Men att ni inte har fått höst färger kan det bero på den vinter?? Det är alltid säkert kort att ni har snö när vi kommer runt jul. Men i fjor körde de inte spår förrän nästan när skulle köra hem, mellan nyår o trettonhelgen. Det är ett lotteri det där med väder. Ha det så gott!!

  • Pastis skriver:

   Hej! Man får nog räkna med att vädret blir mera ”överraskande” och växlande mellan olika ytterligheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *