Tillbaka till lugnet igen efter Stockholmsresa

Trappjobbet gick bra, solen sken också.

Efter att arbetat i Stockholm och bott på hotell är det skönt att vara hemma igen. Förr när jag själv bodde i Stockholm märkte man inte av stressen men nu som besökare märktes den direkt. Allt ska gå fort och ingen tid verkar finnas för reflektioner. En annan sak som slog mig var alla nya bygg- och vägprojekt. Hur många shoppingcenter ska det behövas, är shopping meningen med livet? Inte för mig i alla fall. Måste dock snart åka söderut igen så nu gäller det att njuta några dagar!

Här hemma är vädret idag sådär, ska dock försöka bygga en ny trappa till den äldsta boden vars trappa var rutten och borttagen. På lördag och söndag verkar vädertjänsterna lova sol och då ska det bli skönt med en cykeltur igen. Har inte motionerat på nästan 1 ½ vecka och i och med min Stockholmsvistelse avstår jag lördagens cykellopp Vasatrampet i Mora, det får bli nästa år istället.

2 svar

 1. avatar GB skriver:

  Hej Per!
  Så roligt läsa allt du skriver. Spännande se hur alla gropar efter vägen görs lite finare.
  Ja, visst är det skönt komma från Sthlm. Jag hade min mamma där, så som liten var det o.k. vara där på somrarna. Hon bodde i Bellmanshuset på Djurgården, så Grönan var min lekplats. Men då var tempot ett annat. Var har du bott? Hälsa Mor & Far.
  Ha dé bra.
  Gun

  • avatar Pastis skriver:

   Hej! Den här gången bodde jag på Welcome Hotell i Barkarby, då arbetet låg i norra Storstockholm. Nu tittar solen fram ibland så jag går nu ut och snickrar. Hälsa Gerhard!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *