Höstcykling till Kåtorna

Efter gränsen mot Kjerran

Oj, vad man tappar när man ”latat” sig och inte cyklat på 12 dagar! Hög puls och långsamt gick det, men fint och skönt var det att cykla upp till Kåtorna igen. De högsta topparna är pudrade i lite snö, medan den övriga fjällterrängen lyser i praktfulla höstfärger.

På eftermiddagen lättade molnen och himlen sprack upp och nu i kväll lyser fortfarande solen. Hoppas väderprognosen för fredag och lördag håller för nu lovas halvklart till klart väder, speciellt på eftermiddagarna. Då måste man upp på mountainbiken igen och passa på och njuta för snart är det vinter…

Sölen har fått snö

Snö även på Digerhogna och Salsfjället

4 Responses

 1. avatar Kenneth otterdahl skriver:

  Hej! Mycket fina bilder..bor på Olasliden 8 . Vi gick runt vid Valdalsbygget. Idag. Har varit här i många år ! Tror jag såg dig komma från Norgevägen idag
  🙂 MVH Kenneth o
  Ann-Marie

  • avatar Pastis skriver:

   Aha, det var ni som jag hejade på när jag kom i hög fart utför gamla Norgevägen vid ”Arnes stuga”. Tackar! 🙂

 2. avatar Sæming Sørjoten skriver:

  Fine bilder. Ble ikke flere sykkelturer i området på meg i sommer. Men når denne dagen langt om lenge blir kveld, laster jeg hund og børse i bilen for 10 dager med elgjakt i Elgådalen. Gleder meg. Til neste sommer satser jeg på at det blir flere sykkelturer. B,l,a skal jeg prøve å finne stien mellom Guttusjön og Nybo.

  • avatar Pastis skriver:

   Hoppas du får goda jaktdagar med bra väder, så kan jag passa på och utnyttja dem till cykling! 🙂 Såg många norska bilar stå utefter vägarna i Norge, antar det är många jägare ute nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.