Sista vändan innan Cykelvasan

Startkuvert Cykelvasan 2012

Idag tog jag en sista snabbvända på mountainbiken innan Cykelvasan och den gick upp till Kåtorna och tillbaka. Tog gamla Norgevägen upp och asfalten ner. det blev 19.23 km enligt min GPS (Garmin Edge 800). I morgon blir det att gå igenom cykeln en sista gång samt vila och massor med lasagne, bröd och grönsaker. Väderprognosen inför lördagen ser mycket lovande ut och det ser ut att kunna bli väder för kortbyxor och kortärmat! Det skulle vara skönt då man inte är bortskämd med det under denna usla sommar…

Eliten startar 09:00 och min start sker 11:25 från startled 31. Siktar på att det tar ungefär 4 timmar att cykla 95 km ner till Mora. Kommer att övernatta i Mora hos Ingrid och Uffe från femman här på Ollarsliden som är snälla och är hemma bara för min skull. Tack för det!

Har redan fått mitt startkuvert och slipper därmed köa på lördag och kan ta ”sovmorgon” då jag inte behöver vara i Sälen förrän cirka 10:25. 🙂

Startnummer 10043

Elin och Moa trivs på altandäcket

8 Responses

 1. avatar johan lindblå skriver:

  Får väl önska lycka till och hoppas du får en behaglig färd utan kramp 🙂 . Själv hade jag krampkänning dom sista 2 milen förra året :-).

  • avatar Pastis skriver:

   Tackar! Hoppas verkligen att jag slipper kramp, för det är inte trevligt. Har tänkt att ta en blandning av vatten, sportdryck, blåbärssoppa, bananer och saltgurka i depåerna och trycka ner en gel utan koffein i närheten av Smågan och Risberg. I närheten av Oxberg blir det en gel med koffein och en ”Liquid competition” mellan Hökberg och Eldris.

   I Mora skulle jag inte bli förvånad ifall det blir Tullamore Dew på kvällen… 😉

 2. avatar Mats Olof Nises skriver:

  Hej Per!
  Lycka till med cykelvasan. Vi håller tummarna för att allt skall gå bra.
  Hälsningar
  Eva o Mats, Ollarsliden 17

 3. avatar GB skriver:

  Hej Per!
  Jaha,så var det dax. Hoppas det går som du vill och önskar.
  Hälsa Ingrid och Ulf.
  Ha de´bra.
  Gun B (2:an)

 4. avatar Mats Olof Nises skriver:

  Grattis Per!
  Tiden 4.11.15 måste Du väl vara nöjd med. Vi var nere på ”målrakan” men lyckades inte se Dig.
  Hälsningar
  Eva o Mats

  • avatar Pastis skriver:

   Tackar! Ja, tiden är skaplig och jag får vara nöjd med den. Har precis kommit hem, en rapport från loppet kommer senare i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *