Ännu en fin skidtur

Det var fortsatt fina temperaturer under dagen så jag passade på att ta mig en långtur till både Lövåsen och Valdalsbygget/Dyllen när man var söndagsledig. Drygt 24 km blev turen och jag tog mig uppför 425 höjdmeter, se nedanstående GPS-karta.

I dag var det fler skidåkare ute och jag såg/träffade lokala förmågor som Egon från Sågliden, Anders och Stina från Västerbäcken samt Anders Ejdervik från Storsätern. Träffade även Johan Lindblå och hans sambo för första gången.

2 Responses

  1. avatar johan lindblå skriver:

    Det var trevligt att träffas. Hoppas du hade en god tur. Hade gärna stannat några dagar till. Precis när vi kom tillbaka till stugan och skulle packa ihop och åka kom solen fram. Jaja bättre lycka nästa gång

  2. avatar Anders Ejdervik skriver:

    Visst var det en fin dag i går och så fina spår! Anders Perssons nykörda spår var otroligt bra och de andra helt OK. Säger som alla andra: Tack för en jättefin blogg med aktuell uppdatering och vackra bilder. För er som inte redan läser GTF:s sida vill jag tipsa om grovelsjon.com. Under knappen ”Nyheter” finns det en del om spårmaskiner.
    Anders Ejdervik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.