Misär!

Den här funkar inte vidare...

Den här funkar inte vidare…

I förrgår blev bakhjulet (Mavic Ksyrium SL) vint mitt under en landsvägsrunda, jag kunde dock ta mig hem utan större problem trots att det gick tungt när bromsarna tog i. Men nu vobblar hjulet 1.5-2 cm i sidled och det blir att försöka sig på att rikta det.

Så idag tog jag istället mountainbiken och tänkte ta mig en långtur på cirka 80 km. Men bara efter cirka 20 km gjorde jag en OTB (flög över styret) och landade så illa att min GPS, Garmin Edge 800 gick sönder. Glaset är helt krossat och fästet på både cykel och GPS är förstört. Själv klarade jag mig helt utan skador, men nu känns det som det får vara bra ett tag…

2 Responses

 1. avatar johan lindblå skriver:

  Skönt iallafall att du klarade dig utan skador! Dock är det ju alltid trisst när prylarna går sönder, men dom får ju iallafall att ersätta. Det är väl inte allt för långt kvar till skidsäsongen för dig 🙂

  • avatar Pastis skriver:

   Visst är jag glad över att jag klarade mig utan skador. Det var i en jättebrant utförsbacke på stenig stig det hände så det kunde ha hänt värre saker. Känner att ryggen fick sig en rejäl smäll för idag är jag stel idag och öm i den.

   Tur att det är slutcyklat för säsongen för min del. Nu ska jag ”ställa undan” cyklarna en månad och göra annat. Det blir dock lite mekande när jag kommer hem då jag måste rikta upp bakhjulet på racern. Har gjort det förut dock på annat hjul och hoppas det går bra även denna gång. En ny cykeldator måste också skaffas innan jag sätter igång med vinterträningen då jag måste ha den till trainern för att kunna träna på rätt sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *