Siljan Runt 125 km

Idag körde jag Siljan Runt på cykel och vi hade ett perfekt väder och klarade oss från regn! Bilderna här nedan är tagna på fredagen då jag hämtade ut nummerlappen och de andra bilderna från starten av 16 mils turen som startade klockan 07:00 idag lördag. Brukar alltid åka den långa turen, men valde i år ”bara” Siljan och 12 mil istället, som startade klockan 08:00.

Tidtagningen var manuell i år och man fick vänta både vid start och i mål på att nummerlappen skulle läsas av och sedan rapporteras in av funktionärer. Min officiella tid blev 3:51:33, men om man ska vara petig (och det är jag) så håller jag mig till min GPS tid på 3:50:41. 😉 Sträckan var 125,26 km så det blir en medelfart på 32,6 km/h vilken jag är nöjd med. Målet var under 4 timmar och det klarade jag! Årets häst blev den klassiskt röda.

Som vanlig bor jag hos Ingrid, Ulf och Britta i deras fina hus i Mora! Kan inte bli bättre och nära till allt! 🙂 Har precis ätit lasagne och ska nu ut på en shoppningrunda, innan det blir mera käk i kväll. Det gäller att passa på när man är nere i ”storstan”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.